Szakértőink

Horváth Zoltán
szakértő

25 évvel ezelőtt kezdtem el foglalkozni magánbiztosítással, s jelenleg, a Hori-Zone Kollektor Kft. stratégiai vezetőjeként és szakmai tanácsadójaként arra törekszem, hogy a területen szerzett tapasztalataimat együtt tudjuk hasznosítani.

A biztonsági szakma alsó lépcsőfokán kezdtem, mondhatni, végigjártam az iskolát a jog alapjaitól egészen a problémamegoldási eljárások alkalmazásáig.

Diplomámat 2001-ben szereztem az ELTE anglisztika szakán, majd másoddiplomámat 2006-ban kaptam meg, mint a Bánki Donát Műszaki Főiskolán végzett biztonságszervező.

Tagságok:

  • Magyar Birtokvédelmi Szövetség (MABIV); alapító tag, elnök
  • Szórakozóhelyek Biztonsági Személyzetének Országos Szövetsége (SZBSZOSZ); alapító tag
  • Társaság a Magyar Kazah Együttműködésért Egyesület (TAMKE); biztonsági divízió vezetője
  • Nemzetközi Testőrszövetség (IBSSA)
  • Magyar Detektív Szövetség
  • Magyar Sportlövők Szövetsége

Szolcsányi Attila
szakértő

Számomra egy a fontos: az adósságkezelést a lehető leggyorsabban és legprecízebben, ugyanakkor tökéletesen legálisan szervezni, majd megoldani.

A Hori-Zone Kollektor Kft.-t azért hoztuk létre, hogy dinamikusan tudjunk segíteni mindazoknak, akiknek szükségük van ránk. Sokan vannak, így egy pillanatra sem dőlhetünk hátra, hiszen számítanak ránk.

Cégünk ma már országosan ismert és elismert, s erre azt hiszen, valóban büszkék lehetünk.

Középfokú angol nyelvismerettel rendelkezem és tagja vagyok a Nemzetközi Testőrszövetségnek.

Dr. Borai Ákos
szakértő

„1978 és 1994 között a Budapesti-, illetve az Országos Rendőr-főkapitányság nyomozó szerveinek szolgálatában dolgoztam, ami alapjaiban határozta meg az életemet.

Innentől aztán egészen 2005-ig a Belügyminisztérium a rendőrséget, határőrséget felügyelő Főosztályának büntetőjogi és rendvédelmi-jogi jogalkotásért felelős vezetője voltam.

Mint büntetőjogász, rendőr ezredesi rangban szolgáltam, s részt vehettem a jogalkotás folyamatában többek között olyan törvények megalkotásában, mint például a „vádalku”, vagy több olyan törvény, mely a fedett nyomozók munkájának jogszabályi vonzatainak kapcsán került beiktatásra.”

Dr. Borai Ákosnak igen komoly szerepe van a maffiaellenes törvények megalkotásában.

Nevéhez fűződik azon jogszabály előkészítése, amely alapján a bűnös úton szerzett vagyon elkobozható.

Részt vett a tanúvédelem, illetve az áldozatvédelem rendszabályozásában, amiképpen a prostitúciós és a nemzetközi emberkereskedelem kezelésére vonatkozó speciális rendelkezések bevezetése is személyéhez köthető.

Részben ő fektette le az üzletszerű magánbiztosítási tevékenység szabályrendszerét.  

Legyen szó személyes kölcsönről vagy céges kintlévőségről, segítünk visszaszerezni. Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!